lørdag 26. juni 2010

SOGNEFJELL

Det har seg slik at jeg og broderen Andrè har tatt oss en tur til sognefjellet for å bli gode på ski. Etter litt om og men fikk vi endelig beskjed om at de hadde plass til oss fra onsdag-mandag på sognefjell turisthytte (eller noe i den duren). Her får vi det vi trenger av mat og nykjørte løyper 2 ganger daglig. Skøyting om formiddagen og klassisk om ettermiddagen :) Det er ei kort runde på 3,2km, og jeg inrømmer lett at jeg begynner og gå litt lei! Men det er fin utsikt fra løypa og det er ei veldig fin løype og trene teknikk i ! :)

Dagene går unna og det blir ikke mye tid til annet en sove-trene-spise. Hadde trodd det skulle bli en del dødtig mellom øktene, men den gang ei. Og før vi viste ordet av det er det bare en dag igjen!

Onsdag fikk vi ei økt på ettermiddagen og da var det sol og bra temperatur så man trengte ikke mere en en shorts å trene i :D
Men fra torsdag til nå har det vært overskyet og regn. Og vi har timet det slik at vi trener når det regner.. Men til 2.økta i dag hadde det klarna opp og vi fikk en varm og tørr treningstur! DIGG =) Og det melder fint resten av oppholdet :)

Bilder kommer nok før jul engang !

Ps. Snart kommer bilder fra hovdenturen vi hadde engang i vår ! :D

Snakkes !

Ingen kommentarer: