lørdag 19. september 2009

Torsby

Vinbjart er/var på samling i skitunellen i torsby.

Etter en knallhard skoledag resite elitesatsingen i klubben nordover, deretter litt østover, nærmere bestemt, Torsby i Sverige. Da vi ankom var det bare å sett opp teltet og sette i pluggene i den kalde tunellen, neida ikke det. Vi la oss inn i tomannsromm i Valbergsengen "Hotell".
PS På Fredagen så hadde vi to økter i tunellenb, en klassisk og en skøyting, og under de knallharde og prestisjefulle "hurtighets"-dragene viste Anders Birkenes(skiskyter) at han er på god vei mot Sprinten i OL til vintern. Ole må trene mindre fordi en viss ski-fabrikant ikke lager solide nok ski for de kraftige lårene hans, og fua hans som ble "litt" stor i taits. Etter mye venting og trøsting, begytnnte jeg(Gjermund) å fryse, så spurtet videre og vannt draget.
PS 2 (ikke playstastion 2, men ps som forrige avsnitt) Tor øyvind viste det svenske Landslaget null RESPEKT, og lot aldri rikke på seg når han ble ropt på med mange svenske gloser som ikke egner seg på trykk. og det som vi lo av på kvelden, var at han heller ikke rikket på seg de 10 neste gangene heller. VIKING!
PS 3 (fortsatt ikke playstation) Dagen derpå, var det klart for den (om mulig) mest prestisjefulle økten. Det fantes en knallhard bakke (utenfor tunnellen) som vi(eller solveig) fant ut at ble hard til fots. Eirik og Solveig Steinsland ble Torsby-mestere, etter en Maktdemostrasjon(!) uten like. Tiden til Eirik ble 4:04 heeelt til toppen og Solveig 1tidel før!(muligens pga, kvinnelige fordeler men en sterk prestasjon!:). ole var close, men dog langt i fra(1sek(ikke svenske kronor, men sekund!)) ¨
PS 4(har enda ikke kommet, så trengs ikke forklaring) DETTE SKJER(HAR SKJEDD) PÅ SØNDAG, vi skal(har hatt) en lang tur, og nå står(stod) vi forran en laaang biltur, funnybunny.
PS 5 take a look at the pic(når de kommer)!

1 kommentar:

Anonym sa...

flere oppdateringer!!:D:D